Депутатът от Има такъв народ Станислав Балабанов заяви, че на обществото

...
Депутатът от Има такъв народ Станислав Балабанов заяви, че на обществото
Коментари Харесай

Депутат от Има такъв народ: Борисов няма да клекне втори път, а при избори ще има шах и мат за ПП-ДБ

Депутатът от " ИТН " Станислав Балабанов заяви, че на обществото към този момент не му пука по какъв начин ще завършат договарянията за държавно управление.  " Такава гадност би трябвало да изпитва всеки български жител, който гледа това по малкия екран. 9 месеца наблюдавахме две извънредно несъвместими партии да пробват да излъжат, че мислят за българските жители. През цялото време мислеха за разпределение на страната ", разяснява той пред Bulgaria ON AIR. 

Според Балабанов от Продължаваме промяната-Демократична България " Демократична България "  e центристко-дясно политическо обединяване, формирано от (ПП-ДБ) от дълго време са предали гласоподавателите си.

" Осъществиха тежка замяна, участвайки във властта с човек, който арестуваха преди година и половина. Вместо в тази напрегната конюнктура да кажат:  " Отиваме на избори, тъй като имаме капка себеуважение ", те стоят на колене и споделят: " Г-н Борисов, помогни ни да останем на власт ". При избори ще има шах и мат за ПП-ДБ ", сподели още депутатът.

" Мария Габриел беше доста хубава 9 месеца. За една нощ, съгласно ПП-ДБ, тя се трансформира в красивото лице на мафията. От позицията на Борисов този мач е завършил. Важно е да се види дали министър председателят ще бъде гласуван и подсилен. Тези договаряния към този момент нямат смисъл, няма какво да изнасилват обществото. Да вървим на избори. Хората пренареждат Народното събрание и виждаме идващите ходове. Не мисля, че Бойко Борисов ще клекне повторно на втория мандат ", изясни гостът.

Балабанов посочи, че Има Такъв Народ няма да поддържа кабинет в този парламент и от партията желаят предварителни избори. Очакват след нови избори да бъдат по-сериозно показани в Народното събрание. 

" В Еврозоната няма да влезем. Докладът на МВФ ни скъсва от рецензии. Европейската централна банка ни споделя, че няма по какъв начин да забележим Еврозона. Накарахме финансовия министър да върне 1 милиарда лева В противоположен случай от 1 юли цената на тока за фамилиите ще е с 35% от горната страна, в случай че той не успее ", предизвести той.

Балабанов е на мнение, че в случай че има избори, може да настане тежка конституционна рецесия. 

" Ако президентът откаже да одобри състава на оферти Министерски съвет, ще би трябвало Народното събрание да го гласоподава ", приключи националният представител.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР